Aftellen

Gepubliceerd op 6 april 2023 om 23:32

De laatste week in nederland laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. We mochten een paasdienst vieren met school, waarbij Ruben Lucas en Sam op het podium wat over hun missie konden vertellen.

Woensdag mocht Lucas op de valreep nog afzwemmen voor diploma A. Bedankt zwemschool de Horizon!

Vandaag kwam het onvermijdelijke moment om afscheid te nemen van alle lieve klasgenootjes. Wat prachtig om te zien hoe hecht de vriendschappen op deze leeftijd al zijn met oprecht verdriet om het gemis van een vriend en/of klasgenoot.

Ook het besef dat onderwijs komende jaren niet zo vanzelfsprekend zal zijn komt wel even "binnen" bij het afscheid in Ruben zijn klas. Wat hebben we al veel mooie herinneringen mogen maken met deze jonge mensen. Op zich dus niet gek dat er wel wat tranen zijn gevloeid. We ervaren het daarnaast als heel waardevol hoe alle leerkrachten ons in deze stap steunen en meedenken met de homeschooling voor komende jaren. Bedankt Immanuel school!

In de tussentijd gaan de voorbereidingen om ons huis leeg te halen en (17) koffers te pakken gewoon door... de druk wordt steeds een beetje groter... wordt vervolgt 😅

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.