Wie zijn wij

Wij zijn Michiel en Janine en wonen sinds 2015 met veel plezier in Nunspeet. Naast ons gezinsleven en werk, mogen we in Nunspeet genieten van prachtige natuur, sporten en samenzijn met vrienden.

Werkzaamheden Michiel

De visie van OM Zambia is om zendelingen te trainen en uit te zenden naar landen in de Sahel. Dit wordt gedaan vanaf de OM basis in Kabwe. Om minder afhankelijk te worden van giften wil OM Zambia (meer) inkomsten genereren door het doen van eenmalige investeringen welke kunnen zorgen voor een constante inkomstenstroom (Impact multiplied).
 
Met zijn ervaring in de civiele techniek zal Michiel bouwprojecten van OM Zambia gaan aansturen.
De volgende bouwwerkzaamheden staan op de wensenlijst; 
  • Het bouwen van woningen/appartementen in Kabwe town waaruit inkomsten worden gegenereerd door deze te verhuren. Dit is een aanvulling op reeds gebouwde woningen welke reeds worden verhuurd.
  • Het ontwikkelen van een Bed & Breakfast om te verhuren voor inkomsten.
  • Het afbouwen van klaslokalen om trainingen te geven.

Werkzaamheden Janine

De laatste 18 jaar heb ik veel mogen leren in het bedrijfsleven. Vooral op het gebied van verbeteren van processen en vastleggen van gegevens en instructies. Wanneer de organisatie of je collega's hiermee zijn geholpen, haal ik hier veel energie uit.

Naast de homeschooling van de kinderen willen we graag Gods leiding ervaren in een praktische rol voor OM Zambia. Ik mag mijn ervaring inzetten op de afdeling personeelszaken. Zendelingen uit alle hoeken van de wereld mogen we op deze afdeling helpen en begeleiden tijdens hun integratie proces in Zambia.

Missie Ruben

Ruben heeft in Zambia gezien hoe arm de meeste kinderen zijn. Hij wil heel graag klusjes doen om te sparen voor kinderen die niet dagelijks een gezonde maaltijd krijgen. Daarnaast wil hij graag zijn ondernemers talent ontwikkelen en voor dit doel (ongezonde) boterkoek te verkopen

Missie Lucas

Lucas is een vrolijke, zorgzame jongen. Hij speelt graag samen met vrienden en houdt van grapjes maken. Lucas wil in Zambia beter engels leren dan de juf 🙂

Missie Sam

Sam is een tikje ondeugend en hij weet wat hij wil. In Zambia gaat hij op zoek naar dino's en wil hij milkshake drinken.